Vi afhenter biler i Århus  Skanderborg  Odense  København  Kolding  Køge  Næstved Holbæk Randers Esbjerg  Roskilde

bileksport

bileksport

OM OS

VI KØBER ALLE TYPER BILER

key

Sælg din bil, hurtigt og problemfrit!

Hvorfor vælge Bileksport

Hvis du står overfor at skulle sælge eller skrotte din bil, kan det være en god idé at vælge at gøre det igennem bileksport.dk. Der er flere gode grunde til at vælge denne løsning, og i det følgende vil vi give dig 6 af de mest overbevisende.

1. Den højeste skrotpræmie på markedet

key

Bileksport.dk tilbyder den højeste skrotpræmie på markedet, hvilket betyder, at du vil få mest muligt for din bil, selv hvis den er gammel og i dårlig stand. Dette kan være en stor fordel, da det kan hjælpe dig med at frigøre penge, som du kan bruge til andre ting

2. Nem og hurtig afhentning af bilen

Bileksport.dk afhenter biler i hele landet, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle transportere bilen til et bestemt sted. I stedet kan du nemt og hurtigt få den afhentet på din adresse.

3. Køber biler i enhver stand


Bileksport.dk køber biler i enhver stand, uanset om de er gamle, defekte eller totalskadet. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt din bil vil blive accepteret eller ej.


4. Hurtigt salg og du får pengene med det samme 

Vi køber din bil med det samme og Bileksport.dk tilbyder hjælp til udfyldning af de nødvendige papirer, når du sælger eller skrotter din bil. Dette kan være en stor fordel, da det kan spare dig for tid og besvær.

5. Mulighed for at eksportere bilen


Hvis du overvejer at eksportere din bil, kan bileksport.dk også hjælpe med dette. De har et stort netværk af internationale købere, og kan derfor hjælpe dig med at få den bedste pris for din bil.




6. Hurtig og pålidelig service


Bileksport.dk tilbyder en hurtig og pålidelig service, som er baseret på mange års erfaring inden for bilhandel. De er kendt for at være professionelle og hjælpsomme, og kan derfor give dig en god og tryg oplevelse, når du skal sælge eller skrotte din bil.


car shop

Hurtig & sikker betaling

KØB & SOLGT BILER I OVER 25 ÅR

Hvis du er på udkig efter en pålidelig måde at sælge din bil på, så bør du overveje at bruge bileksport.dk. Med mere end 25 års erfaring inden for køb og salg af biler, har vi en stærk ekspertise inden for branchen.

Der er flere grunde til hvorfor bileksport.dk kan være det bedste valg for dig. For det første tilbyder vi en hurtig og problemfri måde at sælge din bil på. Du skal blot indtaste dine bilspecifikationer på vores hjemmeside, og vi vil give dig et tilbud inden for få timer. Hvis du accepterer tilbuddet, vil de arrangere en tid og et sted at hente din bil, og så vil vi tage os af alt det nødvendige papirarbejde.

En anden grund til at bruge bileksport.dk er vores professionelle service. Vores team af eksperter vil sørge for at give dig den bedst mulige pris for din bil, og vi vil også håndtere alt det administrative arbejde for dig. Dette sparer dig for både tid og besvær, da det kan være en udfordrende og tidskrævende proces at håndtere disse opgaver selv.

Endelig tilbyder bileksport.dk også en sikker og pålidelig service. Vi er en velrenommeret virksomhed inden for branchen og har et stærkt ry for at yde kvalitetsservice til vores kunder. Vores erfaring og ekspertise gør os til en pålidelig partner, når du skal sælge din bil.

danmarkbw

Vi vil gøre det så nemt som muligt

Vi henter din bil – i hele landet

Vi vil med glæde stå for afhentningen af din brugte bil, hvad end du er privatperson eller erhvervsdrivende. Vi henter biler i hele landet, så om du er bosat i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, så kontakt os endelig for en eventuel handel.

danmarkbw
Har du spørgsmål eller søger du et tilbud?

Sælg din bil idag

Hos Bileksport er vi altid klar til at hjælpe dig af med din bil, i en fart. Vi gør det nemt og problemfrit at
sælge. Kontakt os og lad os i fællesskab finde frem til den rette løsning der sikrer dig et hurtigt og effektivt
bilsalg. Sidder ud tilbage med nogle spørgsmål eller særlige ønsker du endnu ikke har fået besvaret, så tøv
ikke med at kontakte os. Vi er her for at opfylde dine behov og ønsker, når det kommer til bilsalg.

Har du spørgsmål, så kontakt os
Telefontider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: telefontid 10:00 – 18:00
Søndag: 12:00 – 16:00